Βάψιμο μπανιέρας αντί της αυθεντικής επισμάλτωσης δημιουργεί προβλήματα αντοχής και αισθητικού αποτελέσματος. Η επιλογή του σωστού επαγγελματία και η χρήση καλής ποιότητας υλικών είναι το κλειδί μίας πετυχημένης επισμάλτωσης.

προβληματα επισμαλτωσησ μπανιερασ.εχω ακουσει οτι οι επισμαλτωσεισ ξεφλουδιζουν ειναι αληθεια; image
Το αποτέλεσμα μίας πετυχημένης επισμάλτωσης εξαρτάτε άμεσα από την επιλογή του σωστού εξειδικευμένου επαγγελματία στον τομέα των επισμαλτώσεων καθώς και την επιλογή των υλικών εφαρμογής την ποιότητα τους και τον σωστό τρόπο εφαρμογής τους.
Πολλές επισμαλτώσεις ή βαφές μπανιέρας συναντάμε καθημερινά οι οποίες έχουν ξεφλουδίσει και το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό...
Παρακάτω σας εξηγούμε συνοπτικά τις αιτίες μίας αποτυχημένης επισμάλτωσης μπανιέρας και που να εστιάσετε την προσοχή σας:

  1. επιλογή λανθασμένου μη εξειδικευμένου επαγγελματία(Έχουμε συναντήσει τις εφαρμογές να τις κάνουν ελαιοχρωματιστές,πολυτεχνίτες,εταιρείες ανακαινίσεων,εταιρείες φαντάσματα που πίσω τους κρύβονται μη εξειδικευμένοι στο είδος "επαγγελματίες" ή ακόμα και ο ίδιος ο ένοικος έχει επιχειρήσει να κάνει μόνος του την εφαρμογή της επισμάλτωσης με την βοήθεια φυσικά του ιντερνετ...!ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ!!!
  2. χρήση χαμηλής ποιότητας υλικών εφαρμογής από τον επαγγελματία της επιλογής σας
  3. εφαρμογή σμάλτου χωρίς την κατάλληλη προεργασία όπως(χημικός καθαρισμός μπανιέρας,τρίψιμο με διαμαντογυαλόχαρτο,εφαρμογή υποοστρώματος ισχυρής πρόσφυσης υλικών κτλ)
  4. βάψιμο μπανιέρας και όχι αυθεντική επισμάλτωση με την χρήση ερασιτεχνικών χρωμάτων όπως λαδομπογιές,χρώματα νερού,βιομηχανικά χρώματα,χρώματα αυτοκινήτων κτλ.
Στην my-smalt σεβόμαστε τους πελάτες μας & την δουλειάς μας και σας παραδίδουμε ένα άριστο και αξιόπιστο αποτέλεσμα χωρίς κακοτεχνίες και ενδιάμεσα προβλήματα

Πάρε προσφορά από εξειδικευμένο τεχνικό και κέρδισε έκπτωση -50%.