Μάθετε όλα τα στάδια μιας πετυχημένης επαγγελματικής επισμάλτωση μπανιέρας

Η διαδικασία της επισμάλτωσης απαιτεί προσεχτική εργασία για να έχουμε και τo ανάλογo αισθητικά άλλα και αντοχής αποτελέσματα στον χρόνο και στην χρήση.Μάθετε βήμα βήμα όλα τα απαραίτητα στάδια μίας σωστής σύμφωνα με τους κανόνες επισμάλτωσης μπανιέρας:
ΣΤΑΔΙΟ Νο1 Αποφλοίωση οποιουδήποτε υλικού βαφής ή ερασιτεχνικού τύπου σμάλτο εμπορίου μπορεί να έχει εφαρμοστεί στο παρελθόν.
ΣΤΑΔΙΟ Νο2 χημικός καθαρισμός σε βάθος,ολική λεύκανση της μπανιέρας για την εξάλειψη σαπουνιών,αλάτων,συσσωρευμένης βρωμιάς,για την εξασφάλιση και την σωστή πρόσφυση των υλικών επισμάλτωσης.
ΣΤΑΔΙΟ Νο3 χημική επεξεργασία σε οποιαδήποτε μορφής εμφάνιση σκουριάς στην επιφάνεια της μπανιέρας για τον σταματημό & εξάπλωσης της βλάβης.
ΣΤΑΔΙΟ Νο4 Στοκαρίσματα με εποξειδικούς στόκους στην επιφάνεια της αδαμαντίνης για ομαλοποίηση της επιφάνειας της μπανιέρας από οξειδώσεις,τρύπες,ραγίσματα,σπασίματα.
ΣΤΑΔΙΟ Νο5 Εφαρμογή ειδικού ασταριού νανοτεχνολογίας για πρόσφυση σε λείες μη πορώδη επιφάνειες επιφάνειες
ΣΤΑΔΙΟ Νο6 Αναμονή στεγνώματος-σκλύρινσης ασταριού
ΣΤΑΔΙΟ Νο7 Εφαρμογή δύο στρώσεις γεμηστικού ρητινούχου υποστρώματος για την πλήρη ομαλοποίηση της επιφάνειας της μπανιέρας απο μικρές γρατσουνιές.μικρές ρωγμές,οξειδώσεις που έχουν σαν αποτέλεσμα την καταστροφή της αδαμαντίνης
ΣΤΑΔΙΟ Νο8 Αναμονή στεγνώματος-σκλήρυνσης γεμηστικού ασταριού
ΣΤΑΔΙΟ Νο9 Τρίψιμο υποστρώματος με τριών διαφορετικών τύπου γυαλόχαρτα για πλήρη λείανση επιφάνειας της μπανιέρας σας.
ΣΤΑΔΙΟ Νο10 Εφαρμογή ρητίνης αυτοεπιπεδούμενης πορσελάνης εξαιρετικής ποιότητας τελευταίας τεχνολογίας για μέγιστες αντοχές και εξαιρετικό φινίρισμα.
Πάρε προσφορά από εξειδικευμένο τεχνικό και κέρδισε έκπτωση -50%.


πωσ να επισμαλτωσω την μπανιερα μου; image